Proiect casa PARTER cu 3 dormitoare si terasa cu 105 mp suprafata utila
Proiect casa PARTER cu 3 dormitoare si terasa cu 105 mp suprafata utila

Proiect casa PARTER cu 3 dormitoare si terasa cu 105 mp suprafata utila

Daca iti era dor de un proiect de casa mica si cocheta, cu o arhitectura indrazneata si o compartimentare functionala iti recomand sa ramai doua minute aici. Iti promit imagini bune din interiorul si exteriorul acestei frumoase case dar si multe alte detalii interesante despre acest proiect de casa. Iti voi spune chiar si o estimare cost constructie actualizata la noile preturi ale materialelor de constructii dar te voi ghida si catre arhitectul care iti va proiecta la un pret foarte bun acest proiect.

Acest proiect poate fi implementat pe parcele de teren de minim 400 mp cu deschiderea la strada de minim 16 metri. Suprafata construita la sol este de 147 mp cu o suprafata utila de 110 mp. Inaltimea la coama a casei este de 7 metri. Proiectul propune constructia pe fundatie din beton armat cu zidarie din caramida Porotherm de 25 cm cu stalpi si centuri din beton armat.

Peste parter este turnata placa din beton armat iar spatiul din pod putand fi folosit ca si zona de depozitare. Acoperisul in 4 ape este din tigla ceramica iar fatada este izolata cu vata de 10 cm grosime, fiind finisata cu tencuiala decorativa. Sistemul de incalzire prin pardoseala este bazat pe o centrala pe gaz sau combustibil solid. Acestea fiind spuse propun sa vedem planul parterului.


Si in cazul acestei compartimentarii arhitectii au mizat pe un spatiu de zi foarte mare cu o bucatarie open space. Terasa exterioara absolut fabuloasa completeaza scenariul unei case bine proiectate. In cei 105 mp utili avem parte de tot confortul necesar traiului unei familii cu unul sau doi copii.

Intrarea este la adapostul unei mici terase si se face face prin intermediul unui vestibul de 4,19 mp. In fata se afla CT de 5,16 mp iar daca o luam spre stanga vom ajunge in cea mai luminoasa si spatioasa camera-livingul. In acest spatiu de peste 30 mp gasim incorporata si zona de servit masa iar bucataria open space de 9,48 mp cu camara de 2,28 mp completeaza tabloul zonei de zi a acestei case doar cu parter. Din living se poate iesi pe terasa exterioara. Intreaga zona de zi are suprafata de peste 40 mp.

 

In latura opusa gasim zona de odihna a casei. Trei camere sunt pregatite pentru a oferi liniste si relaxare dupa o zi grea de munca. Acestea nu sunt foarte spatioase dar nici nu te constrang prin dimensiunea ce nu depaseste 12 mp. O baie de 5,79 mp deserveste aceasta casa cocheta si primitoare.

Cost proiect si estimare cost constructie.

Doar aici gasesti acest proiect la un pret redus cu 20% in urmatoarele 10 zile. Proiectul este realizat de unul dintre arhitectii nostri de top si poate fi folosit oriunde in tara pentru a iti putea construi casa de vis. Proiectul este complet si se realizeaza in termen de 10 zile.

Daca este sa ne referim la costul constructiei acestei case, actualizat cu recentele scumpiri ale materialelor de constructie, va pot spune ca trebuie sa aveti un buget de 250.000 lei +/- 15%. La acest buget trebuie sa mai aveti in vedere costul manoperei de aproximativ 150.000 lei dar si costul terenului si al utilitatilor. Zi minunata !

Proiecte cumparate recent

Casa cu mansarda si garaj in suprafata utila de 185 mp
21 000 Lei
185.0mp
450mp
D.T.A.C + P.Th
Proiect casa P + M si garaj cu suprafata utila de 163 mp
14 700 Lei
163.0mp
600mp
D.T.A.C + P.Th
Casa moderna cu mansarda in suprafata de 137 mp utili
16 500 Lei
137.0mp
550mp
D.T.A.C + P.Th
Casa PARTER mica cu suprafata de 52,53 mp
7 900 Lei
40.0mp
300mp
D.T.A.C + P.Th