Despre PROIECTAT.ro

Facilitam relatia dintre arhitecti si persoanele interesate de proiecte de case. 

Stim cu totii cat de greu este sa gasesti un proiect de casa la un pret decent si sa ai certitudinea ca vei obtine autorizatia de construire. Intr-o piata plina de proiecte de case incomplete sau cu preturi ascunse, PROIECTAT vine cu o larga oferta de modele de case realizate de arhitecti autorizati, membri OAR.

PROIECTAT este o platforma gratuita. Nu percepem comision de la utilizatori si arhitecti. 

Asadar, daca te intereseaza un proiect de casa, alege din vasta oferta de pe site. Mecanismul este simplu si presupune doar sa contactezi arhitectul care a listat casa, prin intermediul formularului din descrierea proiectului.. Tranzactia se face intre tine si arhitect, platforma PROIECTAT neavand niciun beneficiu. Totusi, pentru a oferi servicii cat mai de calitate, te-am ruga sa lasi o recenzie .

0
Proiecte listate
0
Proiecte vandute
0
Case construite

Intrebari frecvente

DTAC inseamna Documentatia Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire si reprezinta proiectul de arhitectura, rezistenta si instalatii, in baza careia primaria emite autorizatia de construire.

DE inseamna Detalii de Executie cuprinde reprezentări grafice  şi piese scrise elaborate în baza proiectului tehnic PTh, care detaliază soluţiile tehnice de alcătuire, asamblare, executare, montare şi alte asemenea operaţiuni, privind elemente de construcţie ori de instalaţii aferente acesteia şi care indică dimensiuni, materiale, tehnologii de execuţie ale obiectivului de investiţii.

Detaliile de execuţie, elaborate în condiţiile legii şi verificate pentru cerinţele esenţiale de calitate în construcţii de către verificatori tehnici atestaţi în condiţiile legii, detaliază proiectul tehnic, în vederea executării lucrărilor de construcţii autorizate.

PTh inseamna Proiect Tehnic si reprezinta totalitatea documentelor, planurilor furnizate de catre arhitecti, ingineri de rezistenta, ingineri de instalatii, care cuprinde soluţiile tehnice şi economice de realizare a obiectivului de investiţii, pe baza căruia se execută lucrările de construcţii autorizate.

Informatiile pe care le obtineti achizitionand un „Anteproiect„, va vor ajuta sa intelegeti cat mai bine compartimentarea interioara a casei, dimensiunile camerelor si aspectul exterior al casei. De asemenea, cu ajutorul listei de cantitati de materiale pe care o veti primi, veti putea sa estimati, realist, costurile pentru construirea casei.
Datele din anteproiect au rol strict informativ, iar achizitionarea acestuia de catre beneficiari este primul pas pentru a afla cat costa constructia casei.

Sigur ca DA. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul amplasat in interiorul descrierii proiectelor de pe site. Un arhitect din zona ta te va contacta pentru detalii.

PROIECTAT.ro faciliteaza intalnirea dintre client si arhitect. Nu percepem niciun comision pentru tranzactiile incheiate. Ne place transparenta si am realizat acest site pentru a simplifica obtinerea proiectului unei case. Practic, dupa ce gasesti casa care iti place, doar contactezi arhitectul care a listat-o, primesti consultanta si stabiliti detaliile contractului, arhitectul realizeaza proiectul si poti incepe construirea casei tale mult visate. 

Da, arhitectii inscrisi pe site isi asuma prin contract faptul ca veti obtine autorizatia de construire.

Cel mai sigur mod este sa stipulati in contractul de colaborare modul de plata a proiectului

Proiect casa parter mica 70 mp utili
7 600 Lei
70.0mp
400mp
D.T.A.C + DE
D.T.A.C + P.Th
Casa PARTER + MANSARDA + GARAJ de 155 mp utili
16 200 Lei
155.0mp
500mp
D.T.A.C + P.Th
Proiect casa P + M si garaj cu suprafata utila de 163 mp
14 700 Lei
163.0mp
600mp
D.T.A.C + P.Th
Casa cu mansarda si garaj in suprafata utila de 185 mp
21 000 Lei
185.0mp
450mp
D.T.A.C + P.Th
Proiect casa moderna in suprafata de 70 mp utili
8 650 Lei
70.0mp
300mp
D.T.A.C + P.Th