Proiect casa cu mansarda moderna si cu garaj dublu
Proiect casa cu mansarda moderna si cu garaj dublu

Proiect casa cu mansarda moderna si cu garaj dublu

Acest proiect ne dezvaluie o frumoasa casa cu mansarda si garaj dublu, moderna, spatioasa, cu un aspect elegant. Finisajele interioare sunt impecabile iar fatada o face sa se deosebeasca de departe fata de celelalte case din jur. Daca iti doresti si tu un proiect asemenator nu ezita sa contactezi arhitectul. Vei primi si o reducere de 10% daca vei semna contractul pana la sfarsitul acestui an.

Pentru a te bucura de aceasta casa cu mansarda ai nevoie de un teren de minim 500 de metri patrati, cu o deschidere la strada de 22 metri. Amprenta construita la sol a acestei case este de 158 mp iar suprafata utila totala a casei este de 190 metri patrati: 120 mp la parter si 70 la mansarda.

Casa este construita utilizand cele mai nopi tehnologii in constructii si are o buna eficienta energetica. Zidurila sunt din blocuri ceramice iar fundatia, stalpii, placa si centurile sunt din beton armat. Acoperisul este din tigla metalica iar fatada este izolata cu polistiren de inalta densitate cu grosimea de 20 de cm. Sistemul de incalzire este bazat pe gaz natural si este partial prin pardoseala, partial prin radiatoare.

Garajul dublu, terasa exterioara din sticla dar si fatada moderna, cu ferestre mari, sunt principalele atruuri pentru care ar trebui sa te gandesti serios sa implementezi proiectul acestei case. Iar daca nu esti convins inca propun sa vedem imagini reale din interior.

Si in cazul acestei case arhitectii au pus accent pe zona de zi si au incercat sa o scoata in evidenta cum au stiut ei mai bine. Peste 28 mp de spatiu este diponibil pentru a oferi confort si relaxare ocupantilor casei. Iar daca mai luam in calcul si suprafata bucatariei open space ne apropiem 50 de mp de zona de zi. Iar daca este vremea frumoasa sau puri si simplu avem nevoie de aer curat, se poate iesi afara pe terasa. Terasa, partial din sticla, este foarte spatioasa si poate fi accesata din mai multe puncte ale livingului.

Dar nu doar zona de zi este foarte spatioasa, acelasi sentiment il avem cand privim si garajul dublu cu acces direct din interior. 34 mp este suprafata acestuia si este mai mult decat suficient pentru doua autoturisme. Dar asta nu este tot, tot la parter mai gasim un mic dormitor ce dispune de dressing si baie proprie. O alta baie mica deserveste intregul parter. Suprafata utila a parterului este de 120 mp.

Sa vedem ce ne rezerva si planul mansardei.

 

Desi are doar 71 mp aici gasim amplasate doua dormitoare, o camera de studiu, o spalatorie si o baie. Imi place foarte tare privelistea de la mezanin. Practic, de aici, poti vedea o buna parte din zona de zi. Dormitoarele nu sunt foarte spatioase dar ofera tot confortul necesar unui somn bun. Un dormitor are suprafata de 12 mp si dispune si de un mci spatiu de depozitare de 2,65 mp. Un alt dormitor are doar 10 mp si este ideal ca si dormitoar al copilului. Camera de studiu poate fi si aceasta transformata in dormitor, ideal pentru oaspeti sau poate fi marita prin renuntarea la dressing si astfel putem obtine aproape 11 mp.

Amenajari interioare.

Contact arhitect. Lasa un mesaj si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

Proiecte cumparate recent

Casa moderna cu mansarda in suprafata de 137 mp utili
16 500 Lei
137.0mp
550mp
D.T.A.C + P.Th
Casa cu mansarda si garaj in suprafata utila de 185 mp
21 000 Lei
185.0mp
450mp
D.T.A.C + P.Th
Casa economica cu mansarda . Pret estimat de constructie
14 800 Lei
117.0mp
400mp
D.T.A.C + P.Th
Proiect casa moderna in suprafata de 70 mp utili
8 650 Lei
70.0mp
300mp
D.T.A.C + P.Th
Casa spectaculoasa cu MANSARDA de 148.5 suprafata utila
14 800 Lei
148.5mp
400mp
D.T.A.C + P.Th