Proiect casa cu mansarda moderna pretabil pentru terenuri mici si inguste
Proiect casa cu mansarda moderna pretabil pentru terenuri mici si inguste

Proiect casa cu mansarda moderna pretabil pentru terenuri mici si inguste

Bun gasit in locul unde proiectele de case frumoase sunt la ele acasa. De data asta am pentru tine o superba casa cu mansarda de marime medie ce poate fi construita pe terenuri mici si inguste. Arhitectura moderna, cu fatada  ce iese in evidenta inca de la prima privire dar si compartimentarea ergonomica, orientata spre confortul locatarilor sunt doar doua dintre multele motive pentru care ar trebui sa fii atent pana la final.

Vei vedea niste imagini din interior si exterior absolut fabuloase, dar si planurile cu compartimentarea si amplasarea pe teren. Iar daca iti va fi pe plac proiectul nu uita ca aici poti gasi rapid si convenabil un arhitect care sa iti realizeze proiectul  pentru ca tu sa iti poti construi casuta visurilor tale in cel mai scurt timp.

Proiectul propune constructia acestei case pe o fundatie din beton armat cu stalpi, centuri si placa peste parter tot din beton armat. Zidaria casei va fi din caramida Porotherm de 25 cm grosime fiind termoizolata cu polistiren expandat de 15 cm grosime de o densitate ridicata. Tamplaria este gandita sa fie din pvc cu 7 camere si sticla termopan tripan iar incalzirea este prin pardosela. Terenul ideal pentru a construi acest proiect superb trebuie sa aiba minim 400 de mp cu o deschidere la strada de minim 14 metri, conform reglementarilor in vigoare, cu mici modificari ale proiectului.

Plan parter. Cred ca esti deja obisnuit ca proiectele prezentate aici sa fie generoase cand vine vorba de zonele de zi. Si in cazul acestui proiect de casa zona de zi este mare, luminoasa si foarte primitoare, fiind locul cel mai atractiv din casa. Doar zona de living are suprafata de 28,71 mp iar daca mai adunam si suprafata zonei de servit masa, 14,63 mp dar si suprafata bucatariei open space de 10,34 mp, vom obtine o zona de relaxare de peste 50 mp. Si sa nu uitam de terasa exterioara ce poate fi accesata direct din living. Aici chiar are loc o familie numeroasa impreuna cu prieteni si rudele. In total, la parter, avem o suprafata utila de 73,5 mp.

Plan Mansarda. Suprafata mansardei nu depaseste 68 mp dar gazduieste cu brio zona de somn a intregii familii. Trei dormitoare micute si cochete gasim aici, fiecare beneficiind de dressing propriu. De mentionat ar mai fi si faptul ca fiecare dormitor are acces la balcon, pentru a admira privelistea din jur. O baie spatioasa de 6,5 mp deserveste intregul palier.

Amplasare pe teren. In varianta afisata latimea terenului este mai mare dar se poate construi cu mici modificari si pe terenuri late de 14 metri.

Amenajari interioare. Iata cateva imagini fabuloase:

 

Proiecte cumparate recent

Proiect casa moderna in suprafata de 70 mp utili
8 650 Lei
70.0mp
300mp
D.T.A.C + P.Th
Casa PARTER mica cu suprafata de 52,53 mp
7 900 Lei
40.0mp
300mp
D.T.A.C + P.Th
Casa spectaculoasa cu MANSARDA de 148.5 suprafata utila
14 800 Lei
148.5mp
400mp
D.T.A.C + P.Th
Casa PARTER + garaj dublu in suprafata utila de 153 mp
12 700 Lei
153.0mp
500mp
D.T.A.C + P.Th
Casa cu mansarda si garaj in suprafata utila de 185 mp
21 000 Lei
185.0mp
450mp
D.T.A.C + P.Th